Categorii

CAMERA CEATA SALINA Mareste imagine

CAMERA CEATA SALINA

Camera de testare a coroziunii cu ceata salina este un aparat de incredere ce realizeaza teste accelerate de coroziune pe o varietate de materiale precum vopsele, metale, electronice, etc.

Mai multe detalii

Camera de testare a coroziunii cu ceata salina este un aparat de incredere ce realizeaza teste accelerate de coroziune pe o varietate de materiale precum vopsele, metale, electronice, etc. Simplitudinea operatiunilor este garantata de un panou de control usor de inteles, ce necesita un minimum de interventii ale operatorului. Eficienta sporita se datoreaza design-ului de baza simplu, combinat cu utilizarea componentelor de inalta calitate.

Camerele de testare a coroziunii cu ceata salina sunt disponibile in doua dimensiuni: capacitate de 500 litri sau 1000 litri. In ambele cazuri s-a avut in vedere maximizarea utilizarii sectiunii transverale, pentru a activa un numar mare de probe spre a fi testate simultan, fara a compromite buna ergonomicitate. Astfel rezulta o inaltime convenabila de incarcare si sunt usor de atins extremele probelor. Intregul design este bazat pe o structura din plastic ranforsat cu sticla (GRP), combinata cu alte materiale plastice, pentru a garanta durata lunga de viata si invelisul rezistent la coroziune. Fiecare versiune a produsului este conforma cu standardele internationale pentru testare in ceata salina, incluzand ASTM B117, ISO 9227, DIN 50 021, JIS Z 2371.

In interiorul camerei de testare, suporti mobili sunt furnizati pentru a potrivi probele supuse testarii la o inaltime convenabila. Camerele de testare se monteaza pe podea si au role blocabile.

VF7705
Camera de testare ceata salina de 500 litri

VF7710
Camera de testare ceata salina de 1000 litri