Categorii

Despre noi

Brio Fresh este furnizor specializat de aparate de masura si instrumente de testare a calitatii in domeniul acoperirilor de protectie sau vopsirii.

 

Brio Fresh a pornit ca furnizor de metode pentru testare si instrumente pentru aplicatii termice industriale in 1996.

 

De-a lungul anilor ne-am specializat in echipamente de control a calitatii pentru finisarea suprafetelor si industria vopsirii protectoare.

 

Gama noastra de produse s-a dezvoltat intr-o linie completa de echipamente de testare si instrumente de masurare cu accent pe aplicatiile de vopsire si finisare. Obiectivul nostru este de a gasi, crea si oferi solutii pentru orice aplicatie posibila de control a calitatii din industria specifica.

 

Ne orientam spre furnizarea produselor perfecte din punct de vedere tehnic la cel mai bun pret posibil. Pentru a atinge acest obiectiv colaboram cu producatori renumiti la nivel mondial. Daca noi nu suntem multumiti de calitatea oferita sau solutia perfecta nu este inca disponibila vom dezvolta produsul noi insine.

 

Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostri de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii si echipamente de cea mai buna calitate.