Categorii

STATIE DOCARE PENTRU DEWCHECK4 Mareste imagine

STATIE DOCARE PENTRU DEWCHECK4

Pentru utilizare optima cu facilitati de datalogging ale instrumentului este disponibila statia de docare. Aceasta contine 3 magneti puternici Neodymium ce fixeaza instrumentul impotriva suprafetelor feroase din otel.

Mai multe detalii

Pentru utilizare optima cu facilitati de datalogging ale instrumentului este disponibila statia de docare. Aceasta contine 3 magneti puternici Neodymium ce fixeaza instrumentul impotriva suprafetelor feroase din otel. Livrarea statiei de docare include un senzor magnetic pentru temperatura de suprafata ce suprascrie senzorul integrat pentru a garanta citiri corecte ale temperaturii de suprafata.

Interfata USB conecteaza unitatea la un PC pentru programarea si downloadarea datelor. Software-ul de evaluare Dewlog este de asemenea inclus. Simplu si puternic, software-ul downloadeaza toate datele din instrument si creaza rapoarte profesionale. Cu grafice pentru toti parametrii si indicatii, statistici, date memorate, putem afla cand si cu cat un parametru si-a depasit limitele. Pot fi incluse fotografii digitale ale obiectului vopsit pentru a indica unde au fost efectuate modificarile.

Statia de docare DewCheck Dock este indispensabila pentru comunicarea intre DewCheck si PC!

DC7520
Statie docare pentru DewCheck Seria 2
Kitul de livrare include:
- Sonda magnetica pentru temperatura de suprafata
- Software de analiza DewLog
- Cablu USB
- Cheie Allen de 2.5 mm.

DC7500
Statie docare pentru DewCheck Seria 1
Kitul de livrare include:
- Sonda magnetica pentru temperatura de suprafata
- Software de analiza DewLog
- Cablu USB
- Cheie Allen de 2.5 mm.