Categorii

SENZOR PH EC TDS TEMPERATURA Mareste imagine

SENZOR PH EC TDS TEMPERATURA

Acest senzor PH subacvatic ofera precizie inalta pentru masuratorile pH, EC/TDS si a temperaturii intr-un singur tester! Se elimina schimbarea intre aparate diferite de masura pentru masuratorile de rutina.

Mai multe detalii

Acest senzor PH subacvatic ofera precizie inalta pentru masuratorile pH, EC/TDS si a temperaturii intr-un singur tester! Se elimina schimbarea intre aparate diferite de masura pentru masuratorile de rutina. Acest Combo subacvatic (pluteste pe apa) are un LCD mare, usor de citit pe doua nivele si inchidere automata. Citirile pH si EC/TDS sunt automat compensate pentru efectele temperaturii (ATC). Acest tester avansat tehnologic are un electrod cartus pH cu o jonctiune extensibila precum si electrodul grafit EC/TDS ce rezista contaminarii cu saruri sau alte substante. Acest lucru confera acestor instrumente de masurare o durata de viata foarte extinsa. Senzorul dvs. nu mai trebuie aruncat atunci cand senzorul pH este epuizat.

Factorul de conversie EC/TDS este selectabil de utilizator precum si coeficientul de compensare a temperaturii (ß). Rapid, eficient, precis si portabil, testerul combo pH, EC/TDS si de temperatura va ofera toate caracteristicile solicitate si mai mult!

HI9813
HI98130 Senzor PH
Interval masurare: 0 la 20,00 mS/cm ; 0 la 10,00 g/l ; 0,00 la 14,00 pH; 0,0 la 60,0°C
Precizie: pH: 0.01; EC: ±2% din citire; ±0,5°C
Calibrare: EC: automata, 1 punct cu 12,88 mS/cm; pH: 1 sau 2 puncte cu 2 seturi de buffere memorate
Compensarea temperaturii: pH: automata; EC/TDS: automata cu ß ajustabil de la 0.0 la 2.4% / °C
Factor conversie TDS: Ajustabil de la 0,45 la 1,00
Sursa de energie: 4 baterii 1,5 V AA
Dimensiuni/greutate: 163 x 40 x 26/ 85 g