Categorii

CUTIE IZOLARE INOXIDABILA CURVE-X Mareste imagine

CUTIE IZOLARE INOXIDABILA CURVE-X

Cutia de izolare inoxidabila Curve-X este o bariera termica proiectata pentru Curve-X, CurveX2, CurveX2 USB si Elcometru 215. Cutia interioara din otel inoxidabil foarte dur este protejata cu un amestec de materiale de izolare, ce face cutia de izolare potrivita sa reziste la temperaturi inalte pentru o durata lunga de timp.

Mai multe detalii

Cutia de izolare inoxidabila Curve-X este o bariera termica proiectata pentru Curve-X, CurveX2, CurveX2 USB si Elcometru 215. Cutia interioara din otel inoxidabil foarte dur este protejata cu un amestec de materiale de izolare, ce face cutia de izolare potrivita sa reziste la temperaturi inalte pentru o durata lunga de timp. Montata pe capac este o placuta feroasa pentru sustinerea sondelor magnetice cand nu sunt in uz. Pe cutie un carlig cu cablu permite stocarea cablului in surplus aproape de cutie pentru a preveni cablurile libere ce s-ar putea bloca in cuptor.

Producem cutii de izolare la cerere pentru orice aplicatie, timp si temperatura a cuptoarelor industriale pentru emailuri, tratari ceramice, vopsire cu pulberi, vopsire umeda, reflux, cuptoare tunel, caramizi si bucati acoperis, tacamuri, materiale sanitare, tigla, materiale refractoare, tratarea caldurii, coacere, lipire, omogenizare, decorare, temperare, formare, sigilare, normalizare, reincalzire, presiune.

CX2003
Cutie de izolare inoxidabila Curve-X
Dimensiuni:
Inaltime: 70 mm
Lungime: 250 mm + 30 mm (maner)
Latime: 200 mm
Inaltime: ±2650 gram
Temperatura max 300°C.