Categorii

Microscop masurare model 2012 Mareste imagine

Microscop masurare model 2012

Mic, portabil, ieftin si usor, microscopul poate fi conectat direct la un PC. Livrat impreuna cu software-ul necesar pentru inspectii si masuratori imediate.

Mai multe detalii

Mic, portabil, ieftin si usor, microscopul poate fi conectat direct la un PC. Livrat impreuna cu software-ul necesar pentru inspectii si masuratori imediate.

Design-ul optic unic combina avantajele unei camere USB microscopice cu precizia optica a unui microscop iluminat cu LED-uri. Cu magnifierea de la 20 la 200, puteti determina structura suprafetelor sau a altor obiecte foarte vizibile. Acest microcop digital compact este ideal pentru analiza erorirlor de vopsire, a imperfectiunilor, a calitatii pre-tratare, etc. Microscopul poate fi folosit direct pe suprafata sau la distante mai mari. Cele 8 LED-uri albe integrate sunt ajustabile ca putere garantand o vedere clara fara a cauza reflectii.

Impreuna cu microscopul USB este livrat si software-ul pentru editarea si realizarea videoclipurilor. Cu acest software, puteti determina lungimea, latimea, inaltimea si unghiul razei obiectelor.

Microscopul USB va fi livrat impreuna cu un suport magnetic, ce ii confera o pozitie fixa si dreapta. Mai permite si folosirea microscopului intr-o pozitie verticala pe materiale feroase datorita celor 3 magneti foarte puternici de sustinere.

Specificatii
Rezolutie: 2.0 Mega Pixel (1600 X 1280) Interpolata la 5.0 Mega Pixel (2560x2048)
Photo format: JPG, BMP
Video format: AVI
Magnifiere: 20X ~ 200X
Sursa de lumina: 8 LED (ajustabile prin rotita de control)
Dimensiuni: 110 X 33 X 33 mm
Cerinte sistem: Windows 2000/XP/Vista/Win7/Mac 10.5 and up
OSD limbaj: English, German, Spanish, Korean, French, Russian

LD6182

Microscop USB de masurare - Model 2012