Categorii

LASER MASURARE DISTANTA Mareste imagine

LASER MASURARE DISTANTA

Laserul de masurare a distantei este proiectat special pentru utilizarea in teren. Dimensiunea compacta a acestui model ofera trasaturi precum masuratori normale, continue, indirecte, memorie istorica, masuratori de volum si suprafata. Indicatorul laser rosu este foarte vizibil la locul de masurare chiar si in spatii dificile.

Mai multe detalii

Laserul de masurare a distantei este proiectat special pentru utilizarea in teren. Dimensiunea compacta a acestui model ofera trasaturi precum masuratori normale, continue, indirecte, memorie istorica, masuratori de volum si suprafata. Indicatorul laser rosu este foarte vizibil la locul de masurare chiar si in spatii dificile. Butonul special Ergo-Express de pe instrument usureaza manevrarea cu o mana. Indicatorul de nivel apa integrat face posibila nivelarea orizontala. Intervalul de masurare intre 0.5 si 50 metri cu o precizie de 2 mm. Baterie 9 V potrivita pentru 5000 de citiri.

Instrumentul este livrat cu o cutie de transport, banda de mana, carcasa protectoare din silicon, baterie si manual utilizare.

DM3000
Laser masurare distanta pentru uz interior
Dimensiuni 104x61x32mm.