Categorii

KIT BRESLE - KIT TESTARE CLORURA Mareste imagine

KIT BRESLE - KIT TESTARE CLORURA

Kit Bresle - Kit testare clorura conform cu standardele ISO 8502-6 si ISO 8502-9 ce descriu metoda Bresle pentru aprecierea nivelului sarurilor solubile folosind un petic, apa distilata si un aparat de masura a conductivitatii. Conductivitatea este in principal direct proportionala cu concentratia clorurii dizolvate in solutie.

Mai multe detalii

Kit Bresle - Kit testare clorura conform cu standardele ISO 8502-6 si ISO 8502-9 ce descriu metoda Bresle pentru aprecierea nivelului sarurilor solubile folosind un petic, apa distilata si un aparat de masura a conductivitatii. Conductivitatea este in principal direct proportionala cu concentratia clorurii dizolvate in solutie. Kitul include toate echipamentele necesare pentru executarea unui test Bresle ce va indica contaminarea sarurilor solubile pe suprafete curatate prin detonare anterior vopsirii. In interiorul kitului Bresle - kit testare clorura, este un aparat de masura folosit pentru aprecierea ionilor din saruri solubile precum clorurile, sulfatii si nitratii.

Contaminarea blast-media

Kitul Bresle - Kit testare clorura este potrivit pentru determinarea contaminarii blast-media aflata in utilizare. Acest test important descris in standardele ISO 11127-6 si ISO 11127-7 ajuta la prevenirea recontaminarii suprafetelor curatate cu saruri dizolvate in materialele reciclate abrazive sau apa.

SP7310
Kit Bresle - Kit testare clorura
Furnizat cu: aparat digital masurare conductivitate, 25x plasturi bresle, 6x pahare de laborator 25ml, apa distilata 200ml, seringa 20ml cu ac, solutie calibrare si clatire, marker magnetic.