Categorii

CABINET TESTARE COROZIUNE PRIN PULVERIZARE CU SARE Mareste imagine

CABINET TESTARE COROZIUNE PRIN PULVERIZARE CU SARE

Cabinetul de testare coroziune prin pulverizare cu sare este o camera de testare de incredere pentru a realiza teste accelerate de coroziune pe o gama variata de materiale precum vopsele, metale, electronice etc. Operatiunile simplificate sunt garantate de un panou de control usor de inteles, cu necesitate minima a interventiei operatorului.

Mai multe detalii

Cabinetul de testare coroziune prin pulverizare cu sare este o camera de testare de incredere pentru a realiza teste accelerate de coroziune pe o gama variata de materiale precum vopsele, metale, electronice etc. Operatiunile simplificate sunt garantate de un panou de control usor de inteles, cu necesitate minima a interventiei operatorului. Fiabilitatea sistemului reiese din design-ul standard necomplicat, impreuna cu folosirea componentele de inalta calitate.

Cabinetele de testare a coroziunii prin pulverizare salina sunt disponibile in doua marimi: cu capacitate de 500 litri & 1000 litri. In fiecare caz o atentie sporita a fost acordata cresterii suprafetei folosibile in cruce, pentru a permite testarea simultana a unui numar mare de mostre, fara compromiterea rezultatelor. Rezulta o inaltime convenabila de incarcare si usor de atins ambele capete. Intregul design este bazat pe o constructie din plastic ranforsat cu sticla (GRP), combinat cu alte materiale pastice, pentru a garanta o finisare rezistenta la coroziune si o durata lunga de viata. Fiecare versiune a cabinetului este conforma cu cele mai populare standarde internationale pentru testarea salina, inclusiv ASTM B117, ISO 9227, DIN 50 021, JIS Z 2371.

In interiorul cabinetului de testare a coroziunii prin pulverizare cu sare, sunt furnizati suporti de miscare a mostrelor pentru acomodarea mostrelor in timpul testarii, la o inaltime convenabila. Cabinetele de testare sunt asezate pe podea, pe rotite blocabile.

VF7705
Cabinet de testare coroziune prin pulverizare cu sare, 500 litri.

VF7710
Cabinet de testare coroziune prin pulverizare cu sare, 1000 litri.