Categorii

DEWCHECK 4 SERIA 2 - APARAT DE MASURARE DEWPOINT (DPM), DEWMETRU Mareste imagine

DEWCHECK 4 SERIA 2 - APARAT DE MASURARE DEWPOINT (DPM), DEWMETRU

Aparatul de masurare Dewpoint DewCheck 4 (DPM) / Dewmetru masoara si inregistreaza extrem de adaptabil toti parametrii climatici necesari pentru tratarea suprafetelor.

Mai multe detalii

Aparatul de masurare Dewpoint DewCheck 4 (DPM) / Dewmetru masoara si inregistreaza extrem de adaptabil toti parametrii climatici necesari pentru tratarea suprafetelor. Acest usor de folosit si robust dewmetru este conform cu standardele ISO 8502-4 & ASTM D3276-07 si masoara umiditatea relativa (%RH), temperatura mediului inconjurator (Ta) si temperatura la suprafata (Ts) si calculeaza temperatura dewpoint (Td) si diferenta dintre temperatura dewpoint si temperatura la suprafata (ÄT). Aceasta diferenta indica conditii climatice optime pentru vopsire. Toti parametrii pot fi stocati in memoria dewmetrului, cu data si ora.

Pentru comunicarea intre DewCheck 4 si un PC se foloseste cablul USB furnizat din standard. Pentru analizarea datelor DewCheck 4 este livrat cu software-ul special de analiza DewLog. Acest software este cel mai avansat program de monitorizare a temperaturii si umiditatii pentru aparatele de masura Dewpoint de astazi. Ofera functii de raportare prietenoase pentru lucrari standard de productie precum si calcule avansate pentru analiza in adancime a parametrilor climatici anterior vopsirii. Reprezentarile grafice detaliate si rapoartele personalizabile ajuta la luarea deciziilor corecte.

DC7100
Aparat de masura TQC DewCheck 4 Seria 2 (DPM)
Furnizat in husa de piele cu cablu USB, software DewLog (download), certificat de calibrare si manual de utilizare in Engleza, Spaniola, Germana si Franceza.