Categorii

GLOSSMETRU / MASURATOR DE LUCIU NOVO Mareste imagine

GLOSSMETRU / MASURATOR DE LUCIU NOVO

Masuratoarele de luciu usor de folosit si precise pentru determinarea nivelului de luciu al straturilor plate, plasticuri, hartie, etc.

Mai multe detalii

Masuratoarele de luciu usor de folosit si precise pentru determinarea nivelului de luciu al straturilor plate, plasticuri, hartie, etc. Masuratoarele non-statice sunt bazate pe principiul ‘Point and Click’ pentru a realiza citirea. Masuratoarele de luciu statistice sunt echipate cu memorie, functii statistice si facilitati de interfata.

Instrumentele pot fi configurate pentru masurare luciu conform cu orice standard listat in brosura, pentru fiecare unghi. Daca nu este precizat nici unul, sunt folosite cele standard. Mixarea standardelor pe instrumente multi-unghi este posibila.

Pentru fiecare aplicatie exista un unghi specificat:
20° : luciu puternic
60° : unghi de masurare universal
75° : hartie, placi si printuri
85° : finisaje mate.

Toate instrumentele sunt furnizate in carcase protectoare cu standarde de calibrare identificabile BAM, adaptor pentru incarcarea bateriei, cablu RS232, kit de curatare si lampa de rezerva.

Specificatii: carcasa din aluminiu, 0.9 kg, dimensiuni: 150×50×110 mm (unghi simplu/dublu), 180×50×110 mm (unghi triplu), sursa: baterii reincarcabile si adaptor principal, optiuni in meniu multi-lingvistice.

VF2425
Masurator de luciu statistic Novo-Gloss. Statistici unghi triplu 20° /60° /75°.