Categorii

LAMPA DE POTRIVIRE A CULORILOR Mareste imagine

LAMPA DE POTRIVIRE A CULORILOR

Lumina de potrivire a culorilor 3M este o unealta esentiala pentru vopsitoriile profesionale. Potriveste codurile de culoare ale vopselii, identifica defecte de vopsea si verifica acoperirea completa a partilor nou vopsite.

Mai multe detalii

Lumina de potrivire a culorilor 3M este o unealta esentiala pentru vopsitoriile profesionale. Potriveste codurile de culoare ale vopselii, identifica defecte de vopsea si verifica acoperirea completa a partilor nou vopsite. Elimina vopsitul la nimereala in timpul reconstructiilor culorii si obtineti rezultate perfecte cu pistolul 3M Sun.
Lampa de potrivire a culorilor 3M Sun va ghideaza de-a lungul intregului proces de refinisare. Identifica defecte de vopsire precum gauri sau zgarieturi. Aceste imperfectiuni sunt invizibile in lumina obisnuita. Verificati potrivirea culorilor folosind pulverizari sau variante. Verificati acoperirea completa a culorii si imperfectiuni post-vopsire inaintea aplicarii noului strat.

Pistolul de vopsire 3M Sun are un regulator de putere intern ce asigura un flux constant de putere becului cu halogen. Raza de lumina consistenta are un echilibru aproape perfect catre spectrul culorii luminii naturale.

Becul cu halogen are doua setari de intensitate: una de 35 watt si una de de aproape 50 watt.

Pistolul 3M Sun are un ventilator integrat si intrerupator de protectie termica pentru a preveni supraincalzirea.

VF0550
Lampa de potrivire a culorilor